dinsdag 21 juli 2015

Yeah eindelijk, na lang zoeken gevonden!


Blij, dat het gelukt is! onze nieuwe aanwinst staat voor de deur! Het was zoeken maar we hebben een Berlingo gevonden. Kanariegeel, dus lekker opvallend. Nog redelijk netjes, alleen erg vuil van binnen en een paar kleine deukjes aan de buitenkant. Maar als tweede auto volgens ons prima! Wim heeft de komende dagen wat te doen, kwa schoonmaak. Moet het eerst wel wat koeler worden, want de temperatuur is nog steeds royaal boven de 30°!
Het was weer een eind rijden, maar ook dit keer weer een prachtige route door de wijngaarden van de Champagne streek! Wat is het toch overal uitgestrekt en wat kom je een hoop mooie huizen tegen! We hebben de laatste dagen dus heel wat kilometers gemaakt. Maar okay we hebben een auto die op het verlanglijstje stond op nummer 2! De calibra blijft een wens van Wim, wie weet komt het er ooit nog van?????? Deze is praktisch, grote laadbak als je de stoelen wegklapt en plek voor Dunkan of maaimachine. En er zit een trekhaak op, ook gemakkelijk. APK geldig tot 09/2016!

Beetje boven ons budget, dat dan weer wel, maar deze keer dus geen vreemde praktjken, louche types, of geknipt en geplakte fotos. Alles keurig geregeld en zo op het oog een betrouwbaar persoon, alle paparassen zitten erbij. Nu alleen nog achter de verzekering aan. Wim was over de terugrit tevreden,  vindt de auto lekker rijden, zal er nog een paar kleine dingetjes aan doen. Pak van ons hart dus.

Geen opmerkingen: