zaterdag 31 juli 2010

Ontmoetingen,

Zaterdag namen we afscheid van onze huis-dier-plantoppasser, die het allemaal dik voor elkaar had. Wat een geweldige oplossing was het voor ons dat hij kon komen.
Deze(voor Wim)tweede vakantieweek, ik houd, doordat ik nog weer 15 dagen verlenging heb gekregen van de huisarts ze dus nog tegoed, staat bol van de ontmoetingen. Leuk, gezellig om zo iedereen weer te ontmoeten of begroeten. Zaterdag jl. kwam de hele familie L, op de terugweg van hun vakantie voor een tussenlanding ze bleven twee nachten en we hadden het weer gezellig, zij namen maandagochtend Marieke mee naar Schiedam voor haar vakantiebaan bij Bram. Dat kwam dus erg goed uit. Maandag ochtend eerst voor de röntgenfoto van mijn nek naar Neufchateau brood gehaald en snel weer terug voor het afscheid van Marieke.
Maandagmiddag naar Aulnoy op bezoek bij de fam. B, spontaan nodigden ze ons uit voor het avondeten na een borrel en een giga omweg door het missen van een afslag. Het was weer heel genoeglijk. Dinsdag een beetje genikst. Woensdag stond de dagtrip naar Parijs op het programma dus vroeg op om de trein van 7 uur in Chaumont niet te missen, we troffen elkaar daar. Het werd een vermoeiende maar erg leuke dag,topper was de 45 minuten durende rit met een TUKTUK ( een Italiaanse Piaggo) die ons door Parijs lootste tussen de files door. Het was een belevenis! Stralend weer en erg veel toeristen; Bezoekersrij bij de Notre Dame van 3 en een 1/2 uur!!!!!!! Donderdag naar de Meuse voor een bezoek aan W&H, we waren er tegen middagetentijd en zijn gastvrij onthaald en schandalig verwend! Ik heb H uitgelegd en voorgedaan hoe je van lavendel een Froufoutje maakt eerst ging het helemaal fout, maar met behulp van internet via hun wifi was het snel duidelijk waar de fout zat. We kwamen vrij laat weer thuis. Vandaag komen C&E langs, ze waren hier al op de heenweg van hun vakantie en ontmoetten toen JS, omdat wij op vakantie waren. En ik had toevallig tegen J gezegd dat ik jammergenoeg niets meer van hen had gehoord. Zo zie je maar: nooit te snel oordelen!

Geen opmerkingen: