vrijdag 25 november 2011

Willen we dit echt?

Willen we echt ervoor gaan, als we de kans überhaupt zouden krijgen????? Ja daar liggen we wel een beetje van wakker moet ik eerlijk zeggen. We hebben de camping Le Moulin bezocht en zijn er beiden van overtuigd dat er hier en daar een facelift nodig is om e.e.a. weer een beetje toonbaar te maken. De minigolf baan heeft een lik verf nodig en een onkruidbestrijding zou niet overbodig zijn! De sanitairblokken zijn een beetje gedateerd en de keuken van het zg. RESTAURANT is echt niet veel soeps. Hoe men daar moet koken voor 20 personen is ons een raadsel, bestek en serviesgoed nergens te bekennen, geen oven, geen magnetron en nauwelijks de ruimte.
Meneer de burgemeester heeft een prima babbel, een bijzonder bijdehand persoon die zich heel druk voordoet en zich niet aan afspraken houdt.......... dus ja???? Hij heeft toegezegd voor dit alles zorg te gaan dragen. En starten met een contract van slechts een seizoen.
De huurprijs valt best mee, inclusief woonhuis, maar wij denken dat je pas van klandizie kunt spreken na 15 april en de huur moet betaald worden vanaf februari. Wil ik er dan ook een salaris uit halen dan moeten we een flinke omzet draaien en meneer G kan ons geen winst en verliesrekening laten zien van de afgelopen drie jaar. De vorige beheerders hebben er nl. een potje van gemaakt dus daar is geen houvast! en niets op papier. Natte vingerwerk dus.
Een beheerdersechtpaar heeft nauwelijks vrije tijd, samen zouden we het niet redden en hebben we minstens 3 stagiaires nodig om de boel te kunnen bemannen. Als het een twee of driesterrencamping is dan moet er iemand 24 uur aanwezig zijn en moeten we of een nachtportier hebben of zelf daar verblijven en dan staat ons huis hier leeg!!!! Dat laatste vinden wij geen optie! Bleek ook nog dat er nog meerdere kandidaten in het spel zijn en dat ieder een businessplan moet presenteren voor 15 december aanstaande!
Ik verwacht Manon hier straks; denk dat dit HET onderwerp van gesprek zal gaan worden dit weekend. We moeten er heel goed over denken want je doet zo'n stap niet voor de grap. Had dit 5 jaar geleden op ons pad gekomen dan was het anders geweest denk ik.

Geen opmerkingen: