dinsdag 18 september 2007

Toch gebroken?

Jl. vrijdag naar de huisdokter geweest voor de controle van mijn pols, zij verbaasde zich erover dat ik niet in het gips zit, het schijnt een van de belangrijkste botjes van het gewricht te zijn waar een scheurtje in zit!
Moet mijn duim fixeren en er niets mee doen!!!! ( en dat na een week van schillen en wecken en sap koken ed.) Een geluk dat ze dat niet heeft gezien.Ze heeft me nog een week huisarrest gegeven en ik mag aanstaande donderdag terug naar het ziekenhuis voor een scan van de pols.
Hoop dat voor die tijd alles met de verzekering rond komt, anders word ik vast en zeker het ziekenhuis uitgezet.
Gaan maandag naar Adecco het bewuste papiertje ophalen en dan direct door naar de CPAM.
Ik blijk alleen ´s middags van 15.00 uur tot 18.00 uur het huis uit te mogen, ook dat was nieuw voor mij. Zou het dan toch betekenen dat ik word doorbetaald?????
We gaan het allemaal meemaken!
Gisteren heeft een vriendelijke meneer in Marieke´s kamer het blauwe zeil geplakt en vanochtend hebben we haar kamer weer ingericht. Het is nog niet helemaal af maar het ziet er heel leuk uit. Nog wat verven en kleine dingen en ze zit er netjes bij.
Wim heeft al het materiaal gehaald om twee treden te storten in de keuken voor in en uitgang naar de tuin. Zijn volgende project! En dan als laatste voorlopig de trap naar Marieke´s kamer, dat vergt echter nogal wat specialisme en hij ziet er een beetje tegenop om dit aan te gaan pakken.

Donderdag avond laat kwam Ed, met proviand en dit keer zonder zijn Maudje en Boris. Gelukkig maar voor Kruimel en Boef want die moeten al rekening houden met Perusse!
Vrijdag heeft hij samen met zijn “oom” na lange tijd weer gefietst!!!!!
Dat viel niet mee, intussen toch weer een paar kilo (slechts 4, ik ga alle snoep troep, drop en kaakjes verstoppen, hij blijft eten) zwaarder en weinig conditie en dan al die stukken “ vals plat”!!! Ed heeft als doping dit keer Fantomal gebruikt, iedere keer heeft hij een nieuw middel ontdekt wat hem meer energie geeft. Toch fietste hij dit keer Wim eruit.
Hoop echter dat Wim snel de draad weer oppakt, misschien kan hij dan ook wat beter slapen.
Het zou het beste zijn als hij een fietsclub vond waar hij wat mee kan toeren en dan moet hij tegelijkertijd Frans praten, dat zou de boel wat stimuleren. Tot nu toe is en blijft dat een grote handicap.
Toch moet hij nu zijn best gaan doen zich ertoe te zetten want we zitten nu begin september en hij moet toch een keer aan het echte werk en centjes binnen brengen. Het is nog steeds niet zo dat we van alleen de liefde kunnen leven!

Geen opmerkingen: