maandag 24 augustus 2009

Baby-kater ontdekt Maisoncelles.....................


De impulsieve adoptie van het katertje heeft zo z´n voors en z´n tegens! Er staat een konijnenkooi in de kamer, waar hij huist als wij even geen tijd, zin en gelegenheid hebben om op te letten, of uithuizig zijn. Als hij uit de kooi is dan rent en vliegt hij door de kamer, kan zelfs al de traptreden nar de keuken op en daar plundert hij de etensbakjes van Kruimel en Boefie!. Hij heeft 9 van de 10 minuten een kogelrond vol buikje want hij kan blijven eten en drinken. De beide grote katers hebben er best veel moeite mee dat dat wurmpie zoveel aandacht opeist! Ze grommen en sissen tegen hem, maar die kleine heeft er mooi lak aan! Perusse vindt het allemaal best en laat letterlijk en figuurlijk over zich lopen. Het uk zit nog steeds onder de vlooien dus we kammen en poederen veelvuldig. Als hij de kans krijgt ligt ie het liefst languit in je nek, maar zijn venijnige nageltjes zijn erg scherp! In zijn kooi slaapt ie in de theemuts van oma Agnes, opgerold en lekker warm kennelijk. Het is echt een poepie, maar we hebben de indruk dat hij tzt de boel hier wel zal regeren! Marieke mocht een naam verzinnen en dat viel niet mee. Er zijn heel wat namen aan ons voorbij gegaan en uiteindelijk kozen we unaniem voor EMO.
(Emo is een muziektype dat dateert uit de jaren 80 van de 20ste eeuw. Emo combineert hardcore en punkmuziek met melodische en experimentele muziek. Vanaf eind jaren 90 evolueerde de term "emo", tegenwoordig verwijst emo ook naar een modestijl en een lifestyle voor (vooral) jongeren.)
Marieke vindt dat namelijk nogal cool vooral hun haarstijl.
Voorlopig luistert hij absoluut niet als wij hem roepen, dus suggereert Wim dat hij misschien wel doof kan zijn. Hij weet echter donders goed wat hij wel en niet wil. Dus we krijgen nog wel wat te stellen met dit kleine monstertje!!!!!

Geen opmerkingen: