maandag 12 april 2010

Weerzien, familie, vrienden, Bas van der Heijden.

Ja, een hele waslijst van activiteiten die we in één weekend Nederland hebben gedaan.
De reis verliep redelijk vlot, konden om half twee vanuit M. vertrekken. Perusse stribbelde behoorlijk tegen toen we hem op de boerderij achterlieten, maar het was niet anders. Dus na nog een aai gingen we op weg. Slechts een kleine opstopping net voor Luxemburg, verder geen oponthoud dus om net zeven uur kwamen we bij Manon aan en lieten Marieke daar achter. (zij blijft deze week in o.a. Haarlem). We doken Bas van der Heijden in en redden het om net voor sluitingstijd met een kar vol heimweevoer bij de kassa te betalen en het pand te kunnen verlaten! Op naar Maassluis naar ons vaste logeeradres, bijgepraat met een tompouce en een kopje thee en redelijk laat naar bed. Zaterdagochtend T ontbijtje op bed bezorgd en naar de Kijkshop, Hema, Koningshoek om bloemetje te kopen voor mama en weer in de auto naar Rotterdam Zuid. Mama was blij met bezoek, maar of ze ons herkende??????? geen idee, ze was suffig, maar ook de overige bewoners van haar afdeling leken onder de dope te zitten. Ik voerde haar haar bloemkool, slavink aardappel prak maar ze had weinig trek, het mokkatoetje beviel haar stukken beter! We namen afscheid en gingen onderweg naar Vlissingen voor de reünie van de familie Bernouw, het was heerlijk weer en bijna alle neven en nichten en aanhang waren present, ook papa´s broer oom Jan en zijn vrouw, en mijn tante Mien waren aanwezig. Het terras van neef Leo bood plaats aan allemaal en iedereen had wel een of andere lekkernij meegenomen. Het was een hele geslaagde middag, waar we allemaal met heel veel plezier aan
terug kunnen denken. Het was in eerste instantie niet onze bedoeling om te blijven eten, maar hebben geen spijt dat we de plannen terplekke hebben veranderd. De Chinese maaltijd was uitstekend en de stemming prima. Na het toetje zeiden we gedag en gingen op weg naar Schipluiden. Bij H&E stonden (dankzij DM) een heleboel stapelbare kistjes met eenjarige planten voor ons klaar! Wat een verrassing we zullen er vast en zeker heel veel bakken mee kunnen gaan vullen. Echt super blij mee. DM krijgt een hele dikke zoen, maar dat moet ER maar doen die zit dichterbij. Met de auto propvol terug naar M en na een afzakkertje naar ons logeerbed. Zondagochtend gezamenlijk gegeten en naar Wim´s vader, daar stonden allerlei pakketten van bestelde tijdschriften via marktplaats voor ons, de auto was bijna te klein om alles mee te nemen maar het is weer gelukt.
Na een vlotte reis, maar heel wat koeler dan de dag ervoor, kwamen we naar vijf uur en een kwartier weer voor de deur aan. Alles uitgeladen een kommetje Unox tomatensoep en een pizza, NCSI gekeken en naar bed. Zo´n weekend is altijd heel gezellig maar flink vermoeiend, vooral voor Wim die in de drie dagen er weer dik 1500 kilometer op heeft zitten, dankzij onze betrouwbare BMW! En vandaag.......................... gewoon weer aan het werk.
Mijn neven, met schaal tig, BAPO, ABP en meer van dat soort luxe, doen het geloof ik toch ietsjes beter (?) Een oppas voor een paar dagen in de laatste twee weken van juli, hebben we helaas niet kunnen strikken!!!!!

Geen opmerkingen: