vrijdag 18 juli 2014

Het drama van de hottub! een complete desillusie.

Waren we zo blij dat we een vervoerder hadden gevonden en de afspraak gemaakt om het gevaarte op te halen in overleg met de huiseigenaar in de Cher; helaas ging het allemaal een beetje anders dan gedacht!
Datum was besproken, meneer J had alles bij elkaar gezocht ( weliswaar na diverse telefoontjes met V&H, want meneer J wist nog niet de weg in zijn nieuwe onderkomen) en wachtte dus op de vervoerder, die kwam de eerste dag niet opdagen zonder enige kennisgeving en dat was erg vervelend voor meneer J. Hij sms'te verschillende keren, ik hield kontakt met de persoon waarmee ik alles had besproken; die bleek dus NIET de vervoerder te zijn: hij had het uitbesteed. Deze Belg hield zich dus niet aan de afspraak en beloofde de volgende dag tegen middaguur er te zijn. Middaguur verstreek geen Belg , nee het werd 17.00 uur! 17.00 uur jullie begrijpen  het al nog steeds niemand. Ik over de rooie, meneer J. bleef tot mijn opperste verbazing erg rustig.
Uiteindelijk bleek na veel heen en weer gebel dat de Belg een lading had opgehaald die groter bleek te zijn dan afgesproken en was er voor onze tub dus geen plek!
Volgende dag weer in kontakt (telefoonrekening zal er straks niet om liegen!) en daar meneer J pas weer in september terugkeren zal is het allemaal uitgesteld.
Inmiddels heeft een  medelander die hier een stuk grond heeft voorgetseld dat hij m ook kan gaan halen, maar ik zal eerst met meneer J in conclaaf moeten wat en waneer er eventueel iets te regelen valt. Wel verd. jammer dus allemaal. Hadden nu misschien 's avonds al lekker kunnen badderen. We moeten dus geduld hebben.
Meneer J blijft kalm het ding staat hem nog niet in de weg! Gelukkig dus!

Geen opmerkingen: