maandag 25 juni 2018

Wéér verhuizen.......

De 18de, vorige week maandag kregen de jongelui de sleutel van hun nieuwe optrekje. De overdracht was om 13.45 uur en nam heel veel tijd in beslag, de meneer van het woningbureau had een laptop om de staat van alles in te vullen! Helaas was er in de drie weken tussen de bezichtiging en de oplevering niets gedaan; geen controle van de verwarmingsketel, het keukenblokje hangt uit z'n voegen (maar dat stond niet op de lijst voor vervanging, helaas) en de tuin was dus niet gemaaid! Het stond zo hoog; Ach ja, jammer vergeten, maar ik stuur binnen 8 dagen iemand langs!
We hadden hier thuis al heel wat dozen staan en die zaten achterin de auto, samen met een vriend van M hebben wij de auto's geleegd en heeft Wim de kleine vrachtwagen, die ik bij Eric had opgehaald,vol gestopt in Neufchateau. Wat een mazzel dat we die mochten gebruiken. Twee keer helemaal vol gepropt en met alle kleine auto's bijna 90% van de spullen kunnen verhuizen. De flat in N'chateau was een grote puinhoop. Helaas hebben de jongelui niet eerst even bepaalde dingen van te voren schoongemaakt. Gevolg...... de koelkast ging vuil mee en is gewoon weer volgestopt zonder er eerst een doekje door te halen. (maar dat moeten ze zelf weten). het is niet groot, 3 kamers een badkamer en een keuken een tuintje rondom en een grote garage. Maar heerlijk rustige buurt. Wel moeten ze nu beiden iedere dag met twee auto's heen en weer.
Vandaag heb ik me opgeofferd en ben ik samen met M het appartement gaan schoonmaken voor de oplevering die morgen plaats zal vinden. Was heel hard nodig. Hopelijk krijgen ze de borg dit keer wel terug!!! Ouki vindt het buiten heel erg leuk.
Wim heeft vorige week geholpen met het maaien, want ook die afspraak kwam Hamaris niet na!!!
Het ziet er al een stuk beter uit buiten nu.
Hopelijk is dit huisje een keer een blijvertje voor een tijdje want sinds 2013 is dit nu de zesde keer dat er verhuisd wordt.



Geen opmerkingen: